John de Mol: ‘Afpersingszaak vrat aan me’

Foto: RTLJohn de Mol heeft erg veel last gehad van de afpersingszaak waar hij een jaar lang last van heeft gehad. Dat vertelt de mediatycoon vandaag in de Volkskrant. De Mol belandde vorig jaar voor het eerst in het ziekenhuis na een vermoeiende periode. “Mijn ouders zeiden altijd ’van hard werken ga je niet dood’, maar nu was de accu gewoon leeg. Ik had geen energie meer. Daardoor was mijn weerstand laag en kreeg ik overal ontstekingen in mijn lijf“, aldus de mediamiljardair. 

Uiteindelijk is De Mol in het diepste geheim met 41 graden koorts in het ziekenhuis opgenomen. “Als dan ook nog zo’n afpersingszaak speelt, helpt dat niet natuurlijk. Goede stress is niet erg, maar zoiets vreet aan je.”

De Mol heeft er naar eigen zeggen van geleerd. “Ik wil wat vaker op vakantie gaan, misschien eens een weekend niet werken, dat soort dingen.

Als vrienden me vroeger belden met ’joh, het is mooi weer, ga je vanmiddag om vier uur mee golfen?’ was mijn antwoord ’ben je gek geworden? Dat moet ik twee maanden van tevoren plannen’. Nou, als er nu iemand belt, ga ik misschien wel mee.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen