Dancing Dijkshoorn begrijpt René van der Gijp niet

Foto: AVRO/TROSNico Dijkshoorn, de huisdichter van De Wereld Draait Door, vindt het jammer dat zijn dansoptreden in die talkshow is belachelijk gemaakt door René van der Gijp. Dat vertelt hij vandaag in het AD. Dijkshoorn vindt dat Van der Gijp het dansoptreden niet te serieus moet nemen. “René van der Gijp maakte er in VI op tv echt een punt van. Hij dacht echt dat ik een doorgeslagen BN’er was geworden die dacht dat hij heel goed kon dansen. Mensen nemen dingen veel te serieus.

Het dansje van Dijkhoorn was eerder deze maand te zien in De Wereld Draait Door. “Het zorgde voor een storm aan reacties. Ik had tegen Matthijs van Nieuwkerk gezegd dat ik om half 4 ’s nachts niets liever doe dan dansen op The Temptations.

Zijn onthulling over zijn nachtelijke privégedrag was de aanleiding voor het tv-dansje. “Ironie wordt in Nederland kennelijk niet meer begrepen. Ik vind dat soort reuring wel mooi.

In zijn column in Voetbal International haalt Dijkshoorn ook uit naar Van der Gijp. “René heeft een zomer lang met Frans Bauer op schoot commentaar op het WK zitten geven”, sneert hij. “En heb ik daar iets van gezegd? Nee. Daar hoor je me niet over.

Lees ook: Nico Dijkshoorn danst in De Wereld Draait Door

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen