Dancing Dijkshoorn begrijpt René van der Gijp niet

Geplaatst op di 31 mrt 2015 om 13:30

Foto: AVRO/TROSNico Dijkshoorn, de huisdichter van De Wereld Draait Door, vindt het jammer dat zijn dansoptreden in die talkshow is belachelijk gemaakt door René van der Gijp. Dat vertelt hij vandaag in het AD. Dijkshoorn vindt dat Van der Gijp het dansoptreden niet te serieus moet nemen. “René van der Gijp maakte er in VI op tv echt een punt van. Hij dacht echt dat ik een doorgeslagen BN’er was geworden die dacht dat hij heel goed kon dansen. Mensen nemen dingen veel te serieus.

Het dansje van Dijkhoorn was eerder deze maand te zien in De Wereld Draait Door. “Het zorgde voor een storm aan reacties. Ik had tegen Matthijs van Nieuwkerk gezegd dat ik om half 4 ’s nachts niets liever doe dan dansen op The Temptations.

Zijn onthulling over zijn nachtelijke privégedrag was de aanleiding voor het tv-dansje. “Ironie wordt in Nederland kennelijk niet meer begrepen. Ik vind dat soort reuring wel mooi.

In zijn column in Voetbal International haalt Dijkshoorn ook uit naar Van der Gijp. “René heeft een zomer lang met Frans Bauer op schoot commentaar op het WK zitten geven”, sneert hij. “En heb ik daar iets van gezegd? Nee. Daar hoor je me niet over.

Lees ook: Nico Dijkshoorn danst in De Wereld Draait Door
12 Reacties op “Dancing Dijkshoorn begrijpt René van der Gijp niet”


 1. Denny

  Dijkshoorn is dus gewoon op zijn pik getrapt omdat gijp er wat van heeft gezegt……

 2. Muskusrat

  Kijk naar het filmpje hoe je danst dan ga je het begrijpen.

 3. Piep

  Ironie? Dat is pas ironisch, gezien het opgehemelde non-talent van dhr Dijkshoorn

 4. Beach bitch

  Mensen zijn echt te dom voor woorden. Voorbeelden zijn de drie jokers hierboven.

 5. ph

  Denny en Piep, jullie weten blijkbaar niet dat Gijp 1 van Nico’s GROOTSTE FANS is…..ironie is inderaad niet aan jullie besteed

 6. Anoniem

  Dijkshoorn kan niet tegen kritiek.

 7. Piep

  Mijn reactie ging in ieder geval niet over de mening van Gijp, dus whatever!

 8. Piep

  @beach bitch

  Iemand die bewust een nickname kiest als de jouwe, is per definitie niet serieus te nemen!

 9. Beach bitch

  @Piep

  Iemand die zulke domme onzin uitkraamt als jij gelooft vast wel dat ik gewoon wat willekeurige letters heb ingetikt en dat er “Beach bitch” uit kwam.

 10. sjees

  en doorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 11. Kushinura

  Dansende kamerolifant.

 12. Bart

  wat een onsympathieke man die Dijkshoorn. Vond ik hiervoor ook al. En wel anderen belachelijk maken, maar als je zelf kritiek krijgt… Hij weet wat de consequenties zijn als je dit soort dingen op tv doet, eigen schuld.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.