Victor Mids niet bang voor uitlekken trucs

Foto: EenVandaagVictor Mids is niet heel erg bang voor het uitlekken van zijn goochelgeheimen. Dat vertelt de illusionist, bekend van de veel bekeken AvroTros-show Mindf*ck, in weekblad Party. Mids heeft een deel van zijn trucs gekocht. “Als illusionist bewaak je als het ware een lege kluis. Iedereen die het zou willen, kan immers de geheimen kopen. Dat het niet gebeurt, komt eigenlijk alleen maar omdat men niet weet waar te beginnen of het boeit de mensen gewoonweg niet“, zo laat het tv-talent weten.

Soms bedenkt Mids zijn eigen variatie op bestaande trucs. “Zo is er een act waarbij een speelkaart dwars door het glas van een ruit wordt gedrukt. Troy Von Scheibner uit Groot-Brittannië heeft dit bijvoorbeeld ook in zijn repertoire.

Ik heb ooit uitgelegd gekregen hoe ik dat moet doen, maar voor mij was het daarna al snel een uitdaging om er een variatie op te bedenken. Ik druk de kaart dan ook niet door een raam, maar door het ijs van een schaatsbaan.

De AvroTros maakte gisteren bekend dat er een tweede seizoen van Mindf*ck aankomt.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen