Evelyn niet bang dat TV Makelaar overbodig wordt

Evelyn Struik is niet bang dat haar programma TV Makelaar: Mission Impossible overbodig wordt. Dat vertelt de RTL 4-presentatrice in weekblad Televizier. In TV Makelaar helpt Struik mensen die hun huis maar niet verkocht krijgen. Inmiddels trekt de huizenmarkt aardig aan, maar bang dat ze straks niet meer nodig is, is Struik niet. “In Amsterdam gaat het nu goed, maar ik denk dat het nog een tijd zal duren voordat het in de rest van het land ook al zo zijn“, werpt ze tegen. 

Struik blijft zich voor de rest van Nederland inzetten. “Rijen kopers voor huizen zijn in de provincie niet aan de orde. En in mijn ervaring staan daar ook de gekste huizen“, zegt ze.

TV Makelaar draait dit seizoen vooral om die ‘gekste’ huizen met inrichtingen die afschrikwekkend werken. “Zo waren we eerder dit seizoen bij Willem. Zijn huis stond vol met poppen van zijn vrouw, die vorig jaar was overleden.

Willem was nog zo verdrietig dat hij die niet zelf kon opruimen. Het zijn die persoonlijke verhalen die van TV Makelaar zo’n aangrijpend programma maken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen