Victor Mids met tweede seizoen Mindf*ck

Victor Mids keert terug met Mindf*ck. De arts en illusionist mag van AvroTros een tweede serie afleveringen van het veel bekeken NPO 3-programma maken. Dat heeft de omroep vandaag bevestigd naar aanleiding van berichtgeving in De Telegraaf. Mids wist de afgelopen weken veel kijkers en bekende Nederlanders te verwonderen met zijn trucs. Genoeg reden voor AvroTros om groen licht te geven voor een nieuwe serie. “Wanneer de tweede reeks precies te zien is, is nog niet bekend.

Mids is in korte tijd een bekende Nederlander geworden. Ter promotie van zijn programma was hij onder meer te zien in de programma’s Carlo & Irene: Life 4 You, De Wereld Draait Door, RTL Boulevard en Shownieuws.

Het meeste aantal kijkers trok zijn optreden in Ivo Niehe’s TV Show. Daar keken maar liefst 2,3 miljoen mensen naar.

Een dag na de uitzending van de TV Show haalde Mindf*ck zijn kijkcijferrecord.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen