Katja Schuurman zwijgt niet over scheiding bij Jinek

Katja Schuurman heeft zich gisteren op de bank van Eva Jinek kort en bondig uitgelaten over haar scheiding van Thijs Römer. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. “Thijs en ik hebben alles wat we wilden zeggen in het persbericht gezegd“, zei ze tegen Jinek. “Het enige wat ik er aan toe zou willen voegen, is dat Thijs en ik heel veel van elkaar houden, dat we samen heel veel van onze dochter houden en dat we er alle vertrouwen in hebben dat we een mooie toekomst tegemoet gaan.” 

Jinek gaf aan dat het haar gek lijkt om een persbericht over je privéleven te versturen. “Dat is ook gek. Het voelt raar dat je daar op een bepaalde manier bijna toe gedwongen wordt“, reageerde Schuurman.

Zelfs met de persverklaring waren sommige media niet tevreden, klaagde ze. “Op het moment dat je dat doet wordt er weer gesproken of het wel op tijd is geweest of dat we de wereld voor de gek hebben gehouden.”

Schuurman hoopt nu vooral op een mooie toekomst. “Een andere dan we wellicht gedacht hadden, maar wel een heel mooie.”

Vanavond begint haar nieuwe programma’s Katja’s Bodyscan op NPO 1.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen