Utopia’s Isabella hoopt op belletje Albert Verlinde

Isabella Smit (32) hoopt op een carrière in de showbizz, nu ze uit de SBS 6-show Utopia is weggestemd. Dat vertelt de realityster en zangeres in Party. In Utopia kreeg Isabella de kans om te zingen met Wolter Kroes, maar nu ze uit de show is, lijkt de media-aandacht voor haar voorbij. “Ik zing graag. Maar dan moeten er wel boekingen binnenkomen en die zijn er, mede door de crisis, op dit moment niet. Als Albert Verlinde me nou eens gaat bellen voor een rol in één van zijn musicals…” 

Tot haar showcarrière opbloeit, verzamelt Smit haar maandinkomen bij elkaar in de horeca. “Ik ben daar via een kennis terechtgekomen. Ik ben er oprecht blij mee, want ook al heb je een bekend gezicht, dat is nog geen garantie op werk!

Helaas, zou ik bijna willen zeggen, want hoe leuk ik het nachtleven ook vind, zingen blijft toch mijn grootste passie.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen