Tv-show Katja in première na finale Wie is de Mol

Het nieuwe tv-programma Katja’s Bodyscan van Katja Schuurman begint vanavond op een felbegeerd plekje op NPO 1, namelijk direct na de één na laatste aflevering kijkcijferkanon Wie is de Mol, waarin de finale-opdracht wordt gespeeld. Wie is de Mol trekt wekelijks meer dan 2 miljoen kijkers en iedereen die blijft hangen zal zien hoe Schuurman entertainment met informatie combineert. “Vooral aan dat laatste had ik behoefte. Dat krijg je als je 40 bent, hè“, grapt de presentatrice.

Katja’s Bodyscan is het resultaat van de jonge samenwerking tussen Schuurman en KRO-NCRV. “Ik voelde de behoefte om weer bij een club te horen. Ik heb de afgelopen jaren voornamelijk programma’s voor BNN gedaan, maar ik had er geen vast contract“, legt ze uit in Avrobode.

Die heeft ze nu wel. “Ik vind het ontzettend leuk om Arie BoomsmaEva Jinek en mr. Frank Visser als mijn collega’s te hebben.

Katja’s Bodyscan is een populair-wetenschappelijk programma, waarin ze haar lichaam ter beschikking stelt aan de wetenschap. De serie is mede door haarzelf bedacht. “Toen ik weer een tijdje wat ongezonder leefde, dacht ik: en nu moet het roer om!

Ik wilde me weer fitter, scherper en blijer voelen. Maar hoe doe je dat? Wat is nu eigenlijk echt gezond? Die vraag vormde het uitgangspunt voor dit programma.

Katja’s Bodyscan staat volgende week ook nog na Wie is de Mol, dat dan voor het eerst in een live-uitzending zal onthullen wie dit jaar de Mol is.

Het programma begint vanavond om 21.35 uur op NPO 1.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen