Nog niets in pijplijn voor Irene Moors

Foto: RTLIrene Moors heeft nog geen enkel idee wat ze gaat doen na het einde van Carlo & Irene: Life 4 You. Dat heeft de RTL 4-ster laten weten op Radio 538. Moors stopt met Life 4 You, omdat ze niet langer in het weekend wil werken. Ze heeft echter nog geen nieuw tv-programma aangeboden gekregen. “Dat heb ik in 26 jaar nog nooit meegemaakt. Het is een nieuwe ervaring. Ik denk alleen maar: je moet een nieuwe beslissing maken wil je iets laten bewegen. Dat heb ik gedaan“, zo laat ze weten.

Het kan nog alle kanten op, aldus Moors. “Ik weet het niet. Ik heb geen idee. Ik weet het echt niet. Ik ga gewoon kijken wat zich voor doet. Ik heb nog tot het eind van het jaar een contract bij RTL, maar dat zegt niets.

Er staat nog even niets in de planning, dus het wordt een spannende tijd. Er zijn heel veel dingen die ik graag wil, ook op programmagebied. Het komt goed. Maak je over mij geen zorgen.

Ze hoopt in elk geval te blijven samenwerken met Carlo Boszhard. “Wij willen sowieso wel dingen samen blijven doen. Wat het gaat worden, is nog echt niet bekend.

Over Boszhard maakt Moors zich minder zorgen. “Carlo heeft wel wat projecten in het nieuwe seizoen die hij solo gaat doen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen