Tv-show Bastiaan en Tooske prime time op donderdag

Het nieuwe tv-programma Zo Zijn We Niet Getrouwd van Bastiaan en Tooske Ragas krijgt een prominente plek in de programmering van NPO 1. De show gaat op 30 april in première op prime time. Dat blijkt uit de aprilschema’s van NPO 1. Zo Zijn We Niet Getrouwd, waarin het knokken voor je relatie, ”tegen de maatschappelijke trend in’, centraal staat, zal elke donderdag om half tien te zien zijn. Daar neemt de show het op tegen Buch in de Bajes op RTL 4 en The Mentalist op SBS 6.

Bastiaan en Tooske treden in het EO-programma op als heuse mediators. “Ze gaan aan de slag met stellen die hun problematische relatie een nieuwe kans willen geven. Er bestaat geen eenvoudige succesformule voor een liefdevolle relatie. Het is veel praten en luisteren en van tijd tot tijd keihard werken.”

De paren in de serie spreken openhartig met Bastiaan en Tooske over hun situatie om vervolgens aan de slag te gaan met de opdrachten en tips die ze krijgen. De gedragingen van het stel worden via de webcam gevolgd.

Een relatietherapeut ondersteunt Tooske en Bastiaan bij het geven van adviezen.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen