RTL 4 in april met Superkids en Herman den Blijker

De nieuwe vrijdagshow Superkids van Wendy van Dijk en Johnny de Mol is de blikvanger in de aprilprogrammering van RTL 4. Het programma gaat op 24 april in première en zal twee uur duren. Dat blijkt uit de aprilschema’s van RTL 4. Superkids begint een week na de seizoensfinales van De TV Kantine en Alles Mag Op Vrijdag, die aankomende vrijdag van start gaan op RTL 4. In Superkids, dat zeven afleveringen telt, wordt gezocht naar jonge kinderen met een groot talent.

De nieuwe zaterdag van RTL 4 gaat op 18 april van start. Op die dag wordt The Voice Kids opgevolgd door de Linda de Mol-show Weet Ik Veel en Goor Draait Door door de Jamai-show Echt Waar.

Aangezien Linda de Mol op zaterdag begint aan een nieuwe Weet Ik Veel, wordt haar andere weekendshow Miljoenenjacht op zondag 19 april opgevolgd door een nieuw seizoen van de Wendy van Dijk-show Obese. De Mols serie Familie Kruys loopt daarna gewoon door.

De RTL 4-maandag blijft in april het terrein van de crimeseries The Blacklist en Bones, terwijl Lieke van Lexmond op dinsdag 28 april debuteert als de nieuwe presentatrice van Mijn Leven In Puin, dat Jo Frost: nanny On Tour opvolgt.

Om half tien staat Herrie in Hotel Spaander op het menu, waarin Herman den Blijker zes afleveringen lang een noodlijdend hotel in Volendam te hulp schiet. Dat programma volgt Herman den Blijkers andere nieuwe programma Hermen & Martijn: Op De Proef Gesteld op.

De woensdagavond blijft tot eind april het terrein van Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS en Thuis Voor De Buis. JWMV wordt op 29 april opgevolgd door Gordons Hotter Than My Daughter.

De RTL 4-donderdag blijft in april gereserveerd voor Help Mijn Man Is Klusser en Buch in de Bajes 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen