Carlo Boszhard wil zijn leven lang op tv

Foto: RTLCarlo Boszhard is liever zijn leven lang op tv, dan dat hij per direct stopt met zijn tv-werk. Dat vertelt de RTL 4-presentator in Veronica Magazine. Als Boszhard het dilemma voorgelegd krijgt, zegt hij: “Dan kies ik voor een leven lang op tv. Ik zie de kop nu al voor me: ‘Carlo wil zijn leven lang op tv’. Maar ik heb geen keuze. Of ik op tv blijf, hangt sterk af van het feit of dat wat ik blijf doen ook succesvol is. En dat is iets wat ik niet bepaal, dat bepaalt de kijker. Maar voorlopig vind ik dit werk nog veel te leuk.

De presentator wil dat het accent in zijn tv-carrière blijft liggen op presenteren en niet op persifleren. “Ik vind mensen nadoen heel leuk, maar om nou de hele tijd mensen te persifleren, dat is bijna niet te doen.

Toch boekt Boszhard het meeste succes met De TV Kantine. “Dat persifleren zie ik als een soort carnaval voor mezelf. Acht weken per jaar doe ik even bekende mensen na.

Dat mensen denken dat ik de rest van het jaar ook een typetje speel, dat kan ik ook niet helpen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen