Tv-recensent Voller begrijpt aversie tegen Bananasplit

De humor van de Frans Bauer-show Bananasplit valt niet in de smaak bij tv-recensent Marcel Peereboom Voller. Dat blijkt vandaag uit zijn recensie in De Telegraaf. Voller keek dit weekend naar de candid camera-show van AvroTros en ‘dat viel niet mee’, schrijft hij. Er werd een grap uitgehaald met André Hazes jr, die gevraagd werd een zetpil aan te prijzen. “Laat ik het zo zeggen: ik begin amusementspolitieagent en staatssecretaris Sander Dekker steeds beter te begrijpen.”

De Munk vertelde in het programma dat Hazes ‘een keer zijn vinger in zijn poepertje had gestoken’ en vroeg of hij even wilde ruiken. “De lachband, die nu eenmaal overal de humor van inziet, lag in een deuk”, aldus Voller.

Sander Dekker vindt Bananasplit één van de programma’s die absoluut niet thuishoren bij een publieke omroep. Dat kan volgens hem beter worden uitgezonden door een commerciële tv-zender.

Voller schrijft in dezelfde recensie ook over de RTL 4-show Push The Red Button. Dat schaart hij ook onder de noemer ‘onderbroekenlol’.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen