Netflix Original-serie Better Call Saul in première

De Netflix Original-serie Better Call Saul, een spin-off van het populaire Breaking Bad, is vandaag voor het eerst te zien bij de videodienst, slechts één dag na de première in de VS. Dat heeft Netflix vandaag laten weten. Better Call Saul gaat over de schimmige advocaat Saul Goodman, bekend van Breaking Bad. In de VS is de serie te zien bij tv-netwerk AMC, maar voor Europa en Latijns-Amerika heeft Netflix de rechten bemachtigd. Daardoor is de serie hier niet te zien bij een tv-zender. 

Ted Sarandos, één van de directeuren van Netflix, is erg blij met Better Call Saul. “Breaking Bad is ook zeer populair bij Netflix abonnees wereldwijd. We zijn er trots op om samen met Sony Pictures Television Saul Goodman naar onze abonnees over de hele wereld te brengen.

De tweede aflevering van Better Call Saul is morgen al te zien op Netflix. Vanaf dan zal elke dinsdag een nieuwe aflevering te zien zijn op de videodienst, mét Nederlandse ondertiteling.

Overigens zal Better Call Saul na de seizoensfinale op AMC ook in de Verenigde Staten op Netflix te zien zijn.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen