Jan Roos: ‘Wendy van Dijk doet het met Thijs Römer’

Foto: RTLPowNed-ster Jan Roos heeft niet veel vertrouwen in het huwelijk van RTL 4-baas Erland Galjaard en Wendy van Dijk. Dat laat de presentator blijken in Het Parool. Roos wordt gevraagd naar zijn mening over Galjaard. “Je bedoelt de programmadirecteur van RTL? De aanstaande ex van Wendy van Dijk? Die het op haar beurt weer met Thijs Römer doet? Nee, die ga ik niet af lopen pissen, dat is niet handig. Dus Erland Galjaard: bijzonder aardige man, die heel gelukkig is met zijn vrouw.”

De uitspraken van Roos zijn overgenomen door verschillende online media, waaronder Shownieuws. De showrubriek van SBS 6 haalt ook de huwelijksproblemen tussen Katja Schuurman en Thijs Römer aan. “Er gaan al maanden geruchten dat het zou rommelen in de relatie tussen Katja en Thijs.

Roos beweerde in mei vorig jaar de ‘primeur’ te hebben dat Mark Rutte homo zou zijn. “Het is aan mij persoonlijk bevestigd. Het is officieel”, zei hij.

Rutte ontkende. “Ik kom uit een liberaal nest, de VVD is een liberale partij. Het zou natuurlijk geen enkel probleem zijn als het zo was.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen