‘TROS werkt aan grote Vader Abraham-show’

De TROS werkt aan een grote tv-show voor en over Pierre Kartner, beter bekend als Vader Abraham. Dat vertelt de zanger zelf in weekblad Privé. Kartner wordt in april 80 jaar. Wat hij precies mag verwachten op 11 april, weet de zanger nog niet. “Je doelt op de dag dat ik tachtig jaar hoop te worden! Tja, in huiselijke kring houden we het klein. Maar ik heb begrepen dat de TROS groots wil uitpakken. Ze willen anderen mijn hits laten zingen in een speciale televisie-uitzending“, zegt hij.

De zanger heeft een lange geschiedenis met de TROS, dat bekendstaat als dé omroep voor het Nederlandstalige lied. Bovendien maakte hij enkele jaren geleden het Songfestival-liedje Sha La Li voor de omroep en zijn act Sieneke Peeters.

Over de nieuwe inzending Trijntje Oosterhuis is Kartner niet heel enthousiast. “Ik denk niet dat ze bij de eerste drie eindigt tijdens het Eurovisie Songfestival in Wenen. Maar het liedje is prima, niets mis mee. En Trijntje is een van onze beste zangeressen.”

Alleen twijfel ik aan het verhaal dat Anouk dit nummer speciaal voor Trijntje zou hebben geschreven. Volgens mij had Anouk dit nummer al langer in haar mapje zitten.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen