Ciska vindt zwijgende Bertie ‘heel raar’

Het is heel raar dat boerin Bertie Steur nauwelijks praat in Boer Zoekt Vrouw. Dat zegt kandidate Ciska, die in de aflevering van zondag als eerste van de drie bij Bertie logerende vrouwen naar huis ging, op de KRO-site. Tv-kijkers vinden Bertie onmetelijk saai. “Ik kan het niet gezellig noemen, nee“, geeft Ciska toe. “Iedereen was heel stil. Het was voor mij echt super ongemakkelijk. Normaal babbel ik altijd wel mee, maar iedereen was super stil en Bertie stelde ook geen vragen aan ons.”

Geen één vraag, benadrukt Ciska. “Dat vond ik heel raar. Wil je mensen leren kennen? Waarom heb je überhaupt meegedaan, dacht ik? Ik was ook niet mezelf.”

Hoe Bertie zich in de kick-off-uitzending presenteerde, was wél leuk, vindt Ciska. “Maar ze was niet de persoon van het eerste filmpje. Daar was ze heel spontaan, open en sociaal. In het echt was dat eigenlijk niet zo.”

Ciska koos er zelf voor om te vertrekken. “We hadden echt totaal geen klik. Dan kun je wel tien nachten blijven, maar die klik komt toch niet.”

Ik heb soms wel een beetje spijt, maar ik vind het wel leuk om mee te maken. Ik heb veel mensen leren kennen. Het was een leuke ervaring.”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen