Sofie van den Enk: ‘Rik van de Westelaken is de Mol’

Sofie van den Enk heeft nog steeds het idee dat Rik van de Westelaken dit jaar de saboteur is in Wie is de Mol. Dat heeft de winnares van het vorige seizoen laten weten op 100%NL. Van den Enk verdenkt de NOS-nieuwslezer al weken, maar is inmiddels wel iets minder zeker van haar zaak. “Ik weet het niet, dus ik blijf gewoon Rik zeggen. Maar ik weet het niet. Chris is gewoon de fanatieke kandidaat, maar Margriet is nu ook ontzettend bezig en op een gegeven moment denk je: ‘Waarom is het niet Marlijn?’”

Van de Westelaken regelde donderdag een groepsvrijstelling, waardoor iedereen in het spel bleef. “Dan blijven ze ook nog allemaal zitten. Dat was de aanwijzing, waardoor ik dacht: het moet inderdaad Rik zijn. Susan, de Mol van vorig jaar, kreeg precies dezelfde kans met de groepsvrijstelling“, aldus Van den Enk.

Met terugwerkende kracht heb ik zoveel respect voor mensen die het vorig jaar goed hadden. Als kijker is het zo lastig. Je bent lang niet overal bij en overgeleverd aan de montage. Ik denk dat ze dit seizoen heel goed hebben gemaakt, waardoor je na deze aflevering denkt: ja.”

Wie is de Mol trok donderdag weer meer dan 2 miljoen kijkers.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen