Sjors van der Panne: ‘Foutje van The Voice’

Foto: NOSSjors van der Panne, bekend van The Voice of Holland, vindt het niet zo handig dat de makers van de show hitzangeres Janne Schra hebben gevraagd om mee te doen als kandidaat. Dat heeft hij laten weten op 100%NL. Schra, die nu op acht staat in de Album Top 100, plaatste het verzoekje van The Voice op Facebook met daarbij de tekst ‘au!’. “Ik ben gek op de scouts van The Voice of Holland, maar Janne moet je niet vragen. Ik denk dat het een foutje is. Het kan gebeuren“, aldus Van der Panne.

Van der Panne denkt dat Schra dat niet nodig heeft. “Ik heb The Voice of Holland heel erg nodig gehad, maar Janne niet. Zij heeft dat echt niet nodig.”

Zelf heeft de zanger ook een aantal keer ‘nee’ gezegd tegen de scouts van The Voice. “Ik ben een paar keer gevraagd. Ik was in 2011 voor het eerst gevraagd en in 2012 weer. Ik was nog zo aan het worstelen met mijn weg, dat ik zei: ‘Laat me nou, het lukt me wel.’”

De aan de weg timmerende Van der Spanne was er boos over. “Ik had ook een beetje ruzie gemaakt aan de telefoon, van: ’Bel me nooit meer op, hoe durf je! Laat me!’ Je bent zanger en in wezen leven heel veel artiesten met het ouderwetse idee dat het uit je hart komt en je het zelf wil doen.”

In de afgelopen serie van The Voice was hij wél te zien. “Ik ben tien jaar bezig geweest. Toen heb ik zelf gebeld, omdat het het goede moment ervoor was. Ik heb er zo geen spijt van.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen