Opvolger Te Land, Ter Zee geen reizend circus

Foto: MAXHet nieuwe tv-programma Bommetje van Ron Boszhard is op één locatie opgenomen, en niet zoals het vroegere Te Land, Ter Zee en in de Lucht op meerdere plaatsen in het land. Dat heeft AvroTros vandaag bekendgemaakt. In Bommetje nemen vijf duo’s, bestaande uit een puber en één van zijn of haar ouders, het tegen elkaar op om de hoogste vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken. Het decor is de haven van Huizen, “die is omgetoverd tot een buitenbad spektakel.

Boszhard heeft de eerste opnames al achter de rug. “Het is een soort Te Land, Ter Zee en in de Lucht“, zei de presentator en ‘broer van’ recent. “Op het water ligt een groot luchtkussen. Daarop ligt een persoon die gelanceerd wordt door een zwaarder type dat vanaf een toren op datzelfde kussen springt.

Te Land, Ter Zee en in de Lucht was één van de langstlopende amusementsprogramma’s ooit. Hierin stonden mensen centraal die met zelfgemaakte vervoermiddelen een poging deden een parcours af te leggen.

Bommetje is vanaf zaterdag 25 april elke week om 19.00 uur te zien op NPO 3.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen