SBS 9 trekt recordaantal kijkers

De film- en seriezender SBS 9 heeft een recordavond achter de rug. De Steven Seagal-film On Deadly Ground uit 1994 scoorde 211.000 kijkers en 2,9 procent marktaandeel, de meest bekeken uitzending tot nu toe. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. SBS 9 versloeg op prime time de film- en seriezender van RTL, RTL 8. Dat station moest genoegen nemen met 181.000 kijkers en 2,5 procent marktaandeel voor de Steve Martin-film Cheaper by the Dozen uit 2003.

Dankzij de Steven Seagal-film kwam SBS 9 over de hele avond gezien uit op 1,5 procent marktaandeel en dat is het hoogste avondmarktaandeel van de zender tot nu toe. RTL 8 noteerde over de hele avond gezien 1,9 procent marktaandeel.

In tegenstelling tot RTL 8, heeft SBS 9 geen mooie plek op de afstandsbediening verworven en is de zender niet te ontvangen door analoge kijkers.

SBS gaf eerder aan blij te zijn met een half procent marktaandeel voor SBS 9.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen