Ruud de Wild niet welkom bij 3FM

Ruud de Wild hoeft niet te rekenen op een terugkeer naar 3FM. Dat zegt 3FM-zenderbaas Wilbert Mutsaers vandaag tegen Metro. Nu Coen Swijnenberg en Sander Lantinga overstappen van 3FM naar Radio 538, moet De Wild het veld ruimen. De kans dat hij op zijn beurt weer overstapt naar 3FM, is volgens Mutsaers heel erg klein. “Maar dat ligt niet aan Ruud. Het speelt gewoon niet. Ik heb genoeg vertrouwen in de mensen van 3FM om te zeggen dat daar een goede opvolger bij zit.”

Mutsaers wil eigen talent naar voren schuiven. “De kans dat we iemand van een ander station aan zullen trekken is zo goed als uitgesloten. We hebben bij 3FM zoveel jonge, talentvolle dj’s dat het wel heel raar moet lopen willen we dan iemand van elders aantrekken om Coen en Sander op te volgen.”

Wie hij in gedachten heeft, wil Mutsaers nog niet zeggen. “Ik moet dat eerst met de dj’s in kwestie zelf bespreken.

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen