SBS 6 zet eigen Victor Mids op vrijdagavond

Foto: MAXGoochelaar Steve Carlin, de Victor Mids van SBS 6, krijgt een plekje op de vrijdagavond van de familiezender. Hij is vanaf 24 april wekelijks om half negen op zender. Dat blijkt uit de aprilschema’s van het station. De afgelopen weken was het programma Mindf*ck van Victor Mids een succes op de maandag van NPO 3. Met Carlin springt SBS 6 in het gat dat Mids achterlaat. “Van streetmagic tot trucs met verborgen camera’s, van goochelen bij bekende Nederlanders thuis tot grote illusie-acts.”

SBS 6 noemt het programma It’s A Kind Of Magic ‘grappig en entertainend’. “Deze familieshow zal de kijkers ontgoochelen en van verbazing versteld doen staan! 

Het programma begint een week na de grote finale van Popster. Carlin zal een uitzendavond vormen met een nieuw seizoen van Beau van Erven Dorens ’t Is Hier Fantasties, dat op die dag om half tien begint aan een nieuw seizoen.

SBS 6 vernieuwt in april ook de maandagavond. Daar krijgen het Viktor Brand-programma Schoon Genoeg en Rob Kamphues’ serie Een Man Voor Mijn Moeder uitzendtijd.

De woensdag wordt gereserveerd voor het vervolg op de miniserie Gouden Bergen. De reeks gaat een uitzendavond vormen met Jochem van Gelders Kitsch of Kassa.

De zaterdag gaat naar Jochem van Gelders We Are Family en de muzikale show Lekker Nederlands met de duo’s Nick & Simon en JURK.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen