Albert Verlinde: ‘Katja en Thijs pakken het goed aan’

Albert Verlinde vindt dat Thijs Römer en Katja Schuurman hun scheiding op een verstandige manier in de media hebben gebracht. Dat heeft de showkenner laten weten in RTL Boulevard. Schuurman en Römer brachten hun scheidingsnieuws maandag naar buiten. “Ik heb er zelf de nodige ervaring mee. Over het algemeen zie je toch dat als je gewoon je eigen lijn bepaalt – Onno en ik bepaalden zelf ook we dat gingen doen – dat het op een gegeven moment best snel voorbijgaat“, aldus Verlinde.

Als je het zelf verteld, hoeft er ook niet gespeurd te worden, aldus Verlinde. “Dan is het verhaal wel verteld. Je bent er samen uit en je kiest dan samen het moment wanneer je dat naar buiten brengt. Dat deden Katja en Thijs ook.”

Verlinde vindt het mooi dat er niets uitlekt over hun relatieproblemen. “Het is ontzettend belangrijk dat je goede vrienden hebt. Ik heb het meegemaakt, maar Katja en Thijs ook, en niemand zegt wat. Wat je nu bij Katja en Thijs ziet, en de bladen worden daar panisch van, is dat er niemand iets vertelt.”

Katja en Thijs gaan gewoon hun gang. Katja met een nieuw programma op donderdagavond en Thijs met zijn acteercarrière. Als er vragen over gesteld worden, dan zeggen ze: ‘Daar zeggen wij niks over.’”

Overigens zijn de twee nog niet helemaal van de showmedia af, waarschuwt Verlinde. “Dat gaan we de komende maanden nog heel veel zien: ‘Is dit de nieuwe liefde van Katja?’ en ‘Is dit de nieuwe liefde van Thijs?’

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen