Dotan liever bij Humberto, maar vanavond bij Matthijs

Zanger Dotan is vanavond te gast bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. Hij schuift aan tafel om te praten over zijn muzikale succes. Dat heeft de VARA bekendgemaakt. Toevallig werd Dotan recent nog gevraagd bij wie hij liever aanschuift: Van Nieuwkerk of Humberto Tan. “Weet je, ik kies gewoon voor Humberto“, antwoordde hij, met als reden Tans aanstekelijke enthousiasme. “Verder vind ik het wel tof dat ik bij Humberto gewoon mijn hele nummer kan spelen.

De Wereld Draait Door krijgt wel vaker kritiek dat de speeltijd voor artiesten erg beperkt is. De muzikale optredens mogen slechts een minuut duren in de VARA-talkshow, omdat kijkers anders zouden wegzappen.

Vanavond is Dotan niet in de studio voor de muziekminuut, maar voor een interview. De muziek wordt verzorgd door de band Timbazo. Zij verzorgen een ‘energiek Latin optreden’.

Verder heeft DWDD huisdichter Nico Dijkshoorn in huis en vertelt fotograaf Eddy Posthuma de Boer over zijn boek over Gerard Reve.

De Wereld Draait Door begint om 19.00 uur op NPO 1.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen