SBS 6 trakteert succesvol Shownieuws op taart

SBS 6 heeft de makers van zijn programma Shownieuws getrakteerd op twee taarten, een lichtkleurige en een appelkleurige. Dat blijkt uit een tweet van hoofdredacteur John Lukken, tevens de baas van Veronica Magazine. Het vernieuwde Shownieuws slaat aan bij de kijkers thuis. Afgelopen week wist de showrubriek maar liefst twee keer RTL Late Night te verslaan. “Taart van de SBS-programmadirectie voor de mooie kijkcijfers van Shownieuws. Leuk!“, twittert Lukken.

Shownieuws werd begin januari volledig vernieuwd. Aan het nieuwe concept is onder meer gewerkt door de nieuwe hoofdredacteur Lukken en SBS-legende Tina Nijkamp.

Shownieuws kent in de nieuwe opzet een strakker format, waarbij minder plaats is voor gebabbel. Ook is de presentatiedesk omgedraaid: de presentator zit voortaan links in plaats van rechts.

RTL Late Night-ster Humberto Tan heeft al laten weten niet bang te zijn voor Shownieuws. “Dan kijk je op doelgroepniveau en daar was het echt gewoon goed. Maar je moet altijd scherp blijven voor de concurrentie.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen