SBS 6 is RTL 4 stap voor in kindsterrenoorlog

Foto: SBSSBS 6 is de grote concurrent RTL 4 een stap voor in de kindsterrenoorlog die de tv-zender in april gaan voeren. De SBS 6-show We Are Family begint namelijk zes dagen eerder dan de gelijksoortige RTL 4-show Superkids. Dat blijkt vandaag uit de aprilschema’s. De televisiekijker zal in de lente een overvloed aan talentvolle kinderen voorbij zien komen op de buis, want zowel Superkids van RTL 4 als We Are Family van SBS 6 zijn talentenjachten die draaien om jonge kinderen met een bijzonder talent. 

Waar We Are Family van start gaat op zaterdag 18 april, beleeft Superkids zijn première pas op vrijdag 24 april.

Superkids is volgens RTL 4 ‘honderd procent premium quality’ en zal worden gepresenteerd door Johnny de Mol en Wendy van Dijk. “Kinderen met een passie voor een instrument of met een gouden keel, briljante acrobaten, turners of goochelaars, een kind met flitsende dansmoves en nog veel meer bijzonder talent passeert de revue in deze gloednieuwe show”, aldus RTL.

Johnny en Wendy gaan op zoek naar kinderen tussen de zes en veertien jaar die iets bijzonders kunnen en van een glansrijke carrière dromen. Een kundige jury beoordeelt de acts en de winnaar gaat naar huis met een studiebeurs van maar liefst 25.000 euro.

De SBS 6-show We Are Family zal worden gepresenteerd door Jochem van Gelder, die jarenlang televisie met kinderen heeft gemaakt. Dit tv-programma gaat over ‘leuke, aandoenlijke en enthousiaste kids, die samen met één of meerdere familieleden optreden.’

Waar de RTL 4-show puur om de kids draait, trekt SBS 6 het iets breder. “Van een moeder-dochter balletperformance, een opa die samen met zijn kleinzoon goochelt, een zingende familie tot een schattig kind dat samen met haar grote voorbeeld, haar vader, drumt!

Superkids zal elke vrijdag te zien zijn van 20.30 tot 22.30 uur en We Are Family van 20.00 tot 21.30 uur.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen