RTL toont eerste beelden Zwarte Tulp

Foto: Kastermans FotografieRTL heeft de eerste beelden vrijgegeven van de ‘kwaliteitsserie’ Zwarte Tulp. Het hele eerste seizoen wordt op maandag 30 februari gepubliceerd op Videoland, RTL’s tegenhanger van Netflix. Dat heeft het tv-bedrijf vandaag laten weten. Zwarte Tulp is een familiedrama waarin een flinke dosis (bovennatuurlijke) spanning wordt gecombineerd met romantiek. De cast bestaat uit topacteurs zoals Huub Stapel, Linda van Dyck, Anna Drijver, Benja Bruijning, Roeland Fernhout en Marcel Musters.

In Zwarte Tulp staan de ontwikkelingen tussen twee families uit de bollenstreek centraal. Door een mysterieus ongeluk in het verleden zijn de families aartsvijanden geworden. Hun jarenlange vete wordt versterkt en in leven gehouden door een race met als ultieme doel: als eerste een zwarte tulp kweken.

Beetje bij beetje wordt het mysterie uit het verleden ontrafeld. Niets is wat het lijkt, maar zeker is dat er belangrijke keuzes gemaakt moeten worden over leven en dood, liefde en haat, loslaten en vasthouden, harmonie en chaos…

Zwarte Tulp bestaat uit twaalf afleveringen van 50 minuten en wordt geproduceerd door NL Film, eveneens de makers van de serie Penoza en de film Mannenharten.

Kijk hieronder alvast de eerste beelden van deze nieuwe dramaserie.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen