Patricia Paay wil niet afhankelijk zijn van tv

Foto: Nick van OrmondtPatricia Paay wil voor haar inkomen niet meer afhankelijk zijn van de tv-wereld. Dat vertelt de tv-diva in weekblad Party. Paay is daarom begonnen met het verkopen van lingerie aan Big Bazar. “Het werken voor televisie is leuk, maar je hebt nooit een zekerheid van inkomen. Het ene jaar verdien je uitstekend en het volgende jaar is het nog maar een fractie. Kijk, als je jong bent maakt dat niet zoveel uit, maar als je mijn leeftijd hebt krijg je toch meer behoefte aan een vaster inkomen“, zegt ze. 

Ze wil haar vaste lasten zonder zorgen kunnen betalen. “Zodoende kwam ik op het idee om mijn bedrijf La Paay weer nieuw leven in te blazen. Ik legde mijn idee voor aan een paar zakenmensen en die waren gelijk enthousiast.

Op dit moment liggen Paay’s panty’s in de winkel. “En echt, het verkoopt als een dolle. Mijn uitgangspunt is simpel: het moet betaalbaar zijn en kwaliteit hebben. Want mensen zijn gewend dat mijn naam voor kwaliteit staat.

Paay mikt op de gewone vrouw. “De vrouw die winkelt bij de Zeeman, de Big Bazar of Action. Vergeet niet dat juist vrouwen mijn volgers zijn.

Grappig is wel dat ook het televisiewerk weer begint toe te nemen. Zo gaat dat altijd. In het televisiewereldje is er altijd wel even een tijd dat je niet aan de beurt komt. Maar het komt dan weer vanzelf. Daar wil ik echter niet meer op wachten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen