Victor Mids sluit seizoen af in privéjet

Foto: EenVandaagVictor Mids sluit het eerste seizoen van zijn succesvolle tv-show Mindf*ck vanavond in stijl af. Voor zijn laatste truc neemt hij plaats in de privéjet van de succesvolle dj Fedde le Grand. Dat heeft AvroTros bekendgemaakt. De afgelopen weken heeft Nederland kennisgemaakt met de magische expertise van afgestudeerd arts Victor Mids. Elke week schotelde hij bekende en onbekende landgenoten onverklaarbare illusies voor. Nu mag hij voor het eerst goochelen op zeer grote hoogte.

Victor Mids hoopt dat zijn Nederlandse tv-show een opstapje is naar een internationale carrière. Hij heeft zelfs al aanbiedingen gehad. “Dit voorjaar, na deze reeks, ga ik eerst een week in een hangmat hangen en daarna pas mijn mail goed bekijken. Maar wat mij betreft is dit pas het begin.

Tijdens de afgelopen serie is Mids één keer beschuldigd van het inhuren van een acteur, maar dat is door de illusionist ontkend. Wel is er zo nu en dan gebruikgemaakt van betaald publiek, namelijk bij trucs waar een grotere groep toeschouwers nodig was.

Mindf*ck is om 21.25 uur te zien op NPO 3.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen