Net5 van start met vernieuwde ‘joggingbroek-avond’

Net5 lanceert een vernieuwde maandag, bestaande uit nieuwe afleveringen van Grey’s Anatomy én de nieuwe thriller How To Get Away With Murder. Dat heeft het tv-station laten weten. How To Get Away With Murder gaat over een advocate (Viola Davis) die haar rechtenstudenten leert hoe je veroordeling kunt ontlopen, zelfs als het om moord gaat. “Hiermee maakt Net5 haar maandagavond, joggingbroek-avond compleet: lekker op de bank met thee, chocolade en goede series.

De advocate, Annalise Keating, selecteert elk jaar haar beste studenten om bij haar advocatenbureau te komen werken. Deze keer maken Wes, Michaela, Connor, Laurel en Asher kans op zo’n prestigieuze plek.

Maar dan raken de studenten zelf betrokken bij een verschrikkelijke moordzaak. Ze moeten er alles aan doen om hiermee weg te komen en gebruiken Keatings les voor tips en tricks.

How To Get Away With Murder is om 21.25 uur te zien op Net5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen