Irene Moors: ‘Einde Life 4 You zal best raar zijn’

Irene Moors moet nog steeds wennen aan het idee dat het na dit tv-seizoen gedaan is met haar zondagmiddagshow Life 4 You. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Story. Moors trekt de stekker uit het programma, omdat ze tijd wil voor haar gezin. Over een paar maanden stopt de RTL 4-show. “Ik weet nu al dat ik in huilen uitbarst wanneer voor de laatste keer de eindtune wordt gestart. Dan heb ik natuurlijk alweer spijt van mijn besluit. Dat gaat uiteraard ook weer over“, zegt de televisiester.

De presentatrice sluit niet uit dat ze opnieuw tv gaat maken in het weekend. “Het is best mogelijk dat ik ooit weer in het weekend ga werken, maar dan voor een periode van bijvoorbeeld acht weken.

Ook een nieuw programma met Carlo Boszhard behoort volgens haar tot de mogelijkheden. “Alles is mogelijk! Het stoppen van Life4You betekent niet dat er een eind komt aan onze samenwerking.

Wat ze met haar vrije weekenden gaat doen, weet Moors nog niet. “Er zal een wereld voor mij opengaan in het weekend. Als gezin moet je het daar immers van hebben.”

Veel mensen vragen mij hoe ik de zondag nu ga invullen. Misschien wel gewoon met helemaal met niets doen. Lekker met elkaar praten, spelletjes spelen of naar het bos. We zullen zien hoe het bevalt, maar het voelt al goed dat ik ’s morgens wakker zal worden met het idee dat niets hoeft.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen