Margriet Vroomans geen fan van Familiediner

Radio 4-ster Margriet Vroomans is geen fan van het populaire tv-programma Het Familiediner met Bert van Leeuwen. Dat vertelt ze in de Avrobode. Op de vraag wat ze te ver vindt gaan op televisie, antwoordt Vroomans: “Wat ik in elk geval níet terugkijk zijn relatieprogramma’s zoals Het Familiediner. Ik begrijp niet waarom mensen zich laten verleiden om intieme problemen voor de camera op te lossen. Wat ik zeker bekijk is Podium Witteman en ook Onze Man In Teheran vond ik prachtige tv.” 

Zelf gaat Vroomans ook wel eens te ver. “Laatst hadden we een locatie-uitzending met publiek vanuit de Openbare Bibliotheek in Amsterdam. Ik wilde vooraf nog iets eten en nam daarom een mandarijntje, maar kwam er te laat achter dat de wc’s nog dicht waren.

Ik kon nergens de schillen kwijt of mijn handen wassen. Ik moest iedereen begroeten met kleverige handen, nat van het mandarijnensap. Stom van mezelf, uiterst gênant.

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen