‘Humberto Tan het lastigst om na te maken’

Barbara van Munster, de vaste grimeur van De TV Kantine, vindt Humberto Tan dit seizoen het lastigste typetje van Carlo Boszhard. Dat vertelt ze in een interview met Televizier. Volgens Van Munster lijkt Boszhard ‘in verste verte’ niet op Tan. “Humberto heeft een kaal hoofd en is donker. Carlo kreeg ook appelwangetjes en grotere lippen en hij moest ook meer kleur krijgen. Maar dat is nog niet zo eenvoudig, want net als blanke mensen hebben donkere mensen ook niet één kleur in het gezicht.

Maar daar hield de transformatie niet op. “Vervolgens heb ik zijn wenkbrauwen anders gemaakt en hebben we Carlo wat strakker getrokken met plakband om zo wat gewicht in zijn gezicht weg te nemen. Aan het eind van de sessie was Carlo echt een soort bouwpakket geworden.

Gordon was ook heel moeilijk om te maken, aldus Van Munster. “De meeste mensen lijken op elkaar maar Gordon is echt one in a million. Dus het was een uitdaging om Carlo nu in Gordon om te toveren.

Van Munster doet toevallig ook Gordons visagie. “Gordon heeft een groot hoofd. Dat weet ik, want als hij een pruik nodig heeft, draagt hij altijd de grootste maat. Carlo heeft juist een klein hoofd. We hebben dan ook zo veel op zijn gezicht moeten plakken!

De TV kantine begint morgenavond om 20.30 uur aan een nieuw seizoen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen