Katja Schuurman: ‘Ik had beter kunnen gaan studeren’

Katja Schuurman denkt achteraf dat ze beter iets nuttigs had kunnen doen met de jaren waarin ze vooral bezig was met oppervlakkig showbizzwerk. Dat vertelt de presentatrice in TROS Kompas. Schuurman zou er niet aan moeten denken om haar werk van vroeger te moeten hervatten. “Ik heb wel keuzen gemaakt die ik nu niet zo snel meer zou maken. Bijvoorbeeld om een tijdje van discotheek naar discotheek te trekken om wat liedjes te zingen of ietwat onbenullige programma’s te doen.” 

Spijt heeft ze niet. “Omdat ik een heel leuke tijd heb gehad. Maar in die periode had ik ook een studie kunnen doen“, vertelt ze.

Dat is niet een offer dat ik bewust heb gebracht, het is gewoon zo gelopen. Maar als ik het mocht overdoen, zou ik sommige dingen gewoon een beetje anders doen.

Schuurman is deze week volop in het nieuws, omdat zij en Thijs Römer maandag bekendmaakten dat ze gaan scheiden.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen