Albert Verlinde: ‘Kijkers RTL Boulevard zijn lieverds’

Albert Verlinde is gek op de kijkers van RTL Boulevard. Dat zegt de RTL 4-ster in zijn column in TROS Kompas. Verlinde prijst zich gelukkig met zijn kijkersgroep. “Kijkers van RTL Boulevard zijn lieverds. Dat denk ik vaak als ik de kijkersmail lees, maar ook als ik de echte tastbare post zie die ons wordt toegezonden. Mensen vertellen in hun brieven alles over zichzelf en laten ook weten hoe blij ze worden van het dagelijks uurtje gebabbel aan de desk. We zijn een beetje familie“, legt hij uit. 

In een recente uitzending grapte deskundige Peter R. de Vries dat hij ook wel een replica van de Eiffeltoren wil, nadat in een item te zien was dat Frans Bauer dat cadeau van zijn kinderen had gekregen. “Nou, dat was niet tegen dovemansoren gericht“, aldus Verlinde.

De kijkers gedragen zich ‘hartverwarmend, zegt de RTL 4-ster. “Binnen een paar dagen werd er in huize De Vries een replica van het Parijse monument bezorgd. Peter vond dat, nuchter als hij is, heel lief.

Na Vive Le Frans is het dus voortaan ook Vive De Vries. En daar is gewoon woord Frans bij“, giert Verlinde.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen