Janne Schra gevraagd voor The Voice: ‘Au’

Foto: EenVandaagHitzangeres Janne Schra, die afgelopen week met haar tweede solo-album op acht binnenkwam in de Album Top 100, is gevraagd om als kandidaat mee te doen aan de volgende editie van The Voice of Holland. “Au“, schrijft de zangeres op Facebook. Schra, wiens fans schande spreken van het verzoek, publiceerde op Facebook een sms’je met het verzoek tot deelname. Ze ziet dat echter niet zitten. “Ik speel liever zonder wedstrijdelement voor een kleinere groep mensen die bij me past.”

De zangeres is ontzettend blij met haar fanschare. “Ik weet dat deze mensen bestaan en voor hen zou ik altijd mijn best doen om nieuwe dingen openbaar te maken. Ik sta dankzij deze mensen ruim 10 jaar op een podium. Mijn 16-jarige zelf zou dit nooit geloofd hebben.”

Haar nieuwe album Ponzo, haar tweede solo-albums sinds haar vertrek uit Room Eleven, wordt goed ontvangen. “Het album kreeg vier sterren in Trouw en in de Volkskrant. Wat wil een mens nog meer? Volle stadions? Mijn handafdruk in cement?

Ehm… Natuurlijk, als het komt dan komt het, no problemo, maar persoonlijke berichten van mensen die mijn album hebben gekocht of iets met een liedje hebben, waardeer ik misschien wel meer.”

Beroemd zijn mag nooit het doel zijn, mooie dingen maken en delen dat wel.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen