Jan Kooijman blij met programmapakket bij RTL

Jan Kooijman is erg tevreden over zijn programmapakket bij RTL. Dat vertelt de presentator in weekblad Televizier. Kooijman is op dit moment te zien met Buitenlandse Gevangenissen en als het aan Kooijman ligt komt er een vervolg. “Zeker. Net als Levenslang Met Dwang, dat op 2 maart weer begint. Ik voel me er lekker bij. Acteren, die dansprogramma’s en de medepresentatie van RTL Boulevard hoop ik ook te blijven doen, maar ik merk dat ik het fijn vind om verhalen aan te horen.

De presentator laat mensen graag aan het woord. “Luisteren en op het juiste moment instappen. Dit programma is meer inhoudelijk, het sluit aan op wie ik ben.

Na een serie van oppervlakkige amusementsprogramma’s, wil Kooijman nu inhoudelijk gaan. “Ik ben blij dat ik van RTL de kans krijg om dit soort programma’s te doen. Ik vind het heel prettig dat ik daar mijn draai in heb gevonden.

Buitenlandse Gevangenissen trok dinsdagavond bijna een half miljoen kijkers naar RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen