Jack van Gelder vindt gedrag SBS-baas ‘vreemd’

Jack van Gelder vindt het maar vreemd dat SBS-baas Peter de Mönnink steeds roept dat hij de NOS-ster wel wil hebben, maar geen contact met hem opneemt. Dat heeft hij laten weten aan RTL Boulevard. Van Gelder begrijpt er niets van. “Het is helemaal niet im frage. Het is de tweede keer dat Peter de Mönnink dat heeft geroepen. Een tijdje geleden bij Humberto en nu op een mediacongres. Maar ik weet van niets. Ik ben niet benaderd en nog nooit gebeld. Het is best merkwaardig.

De presentator weet niet wat voor gedrag dit is. “Dat is vreemd. Twee keer wordt je naam genoemd, dan gaat iedereen bellen en dan moet ik net zoals nu heel eerlijk zeggen: ‘Hé, ik ben niet gebeld.’

Van Gelder staat wel open voor een gesprek met De Mönnink. “Ik wil wel met iedereen praten. Ik heb in principe nog een jaar bij de NOS. Misschien zegt de NOS binnenkort: ‘We gaan lekker door.’ Dan kan ik daar over na gaan denken. Als anderen met me willen praten en een voorstel doen, kan ik het één tegen het ander afwegen.

Hij wil de NOS best trouw blijven, maar de omroep heeft nog niet aangegeven of het verder wil met Van Gelder na 1 juli 2016. “Als ik een lang doorlopend contract had bij de NOS, was het anders praten. Maar dan nog: je moet altijd kijken wat je waarde is en wat je leuk vindt. Ik heb nog nooit gekozen voor het geld, maar voor mijn gevoel.

Het is in elk geval leuk dat men op één of andere manier in me geïnteresseerd is of blijft. Dat doet me goed. Ik vind het nog veel te leuk om door te werken.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen