Gordon stopt met Alles Mag Op Vrijdag

Gordon stopt na dit seizoen met de show Alles Mag Op Vrijdag, waarvan vanavond een nieuwe serie in première gaat op RTL 4. Dat meldt Shownieuws. Voor de camera van Shownieuws heeft Gordon aangegeven dat hij de valpartijen die het programma met zich meebrengt, zat is. “Ik vind het nog steeds gevaarlijk. Ik ben blij dat het afgelopen is. Ik doe het in ieder geval niet meer. Dat heb je op camera“, aldus de presentator, die de show samen maakt met Gerard Joling en Jandino Asporaat

In Alles Mag Op Vrijdag moeten valpartijen of pijnlijke situaties leiden tot lachende kijkers. Elke week ontvangt het trio bekende Nederlanders, die samen voor ‘hilarische’ afleveringen moeten zorgen.

Het is volgens Shownieuws nog niet bekend wie Gordon gaat opvolgen in de show, als er al een vervolg komt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen