Geert Wilders eindelijk in talkshow Jeroen Pauw

Jeroen Pauw gaat één van de drie grote tv-debatten met de politiek leiders uit Den Haag organiseren. PVV-leider Geert Wilders, die jarenlang met een grote boog om het ‘linkse’ Pauw & Witteman heen liep, is ook van de partij. Dat heeft de VARA laten weten. In het Pauw-debat, met als ondertitel De slag om de Eerste Kamer, kruisen op 11 maart Mark Rutte (VVD), Sybrand Buma (CDA), Diederik Samsom (PvdA), Emile Roemer (SP), Alexander Pechtold (D66) en Geert Wilders (PVV) de degens. 

Het debat is het tweede in de reeks van drie. Verder debatteren de partijleiders bij RTL 4 op maandag 5 maart en bij de NOS op dinsdag 17 maart. Bij RTL 4 zijn dezelfde zes politiek leiders te gast, terwijl de NOS ook kleinere partijen aan het woord laat.

Het Pauw-debat wordt op 11 maart vanaf 23.00 uur live uitgezonden vanuit Amsterdam op NPO 1. Pauw gaat weer van start op maandag 2 maart.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen