‘Sylvie Meis moet plaats maken voor Chantal Janzen’

Het lijkt erop dat Sylvie Meis in Duitsland plaats moet maken voor de nieuwste Nederlandse ster bij de oosterburen Chantal Janzen. Dat zei showkenner Albert Verlinde gisteren in RTL Boulevard. Volgens Verlinde is Duitsland enthousiast over Janzen, die daar vanaf morgenavond te zien is met The Voice Kids. “Het is ongelooflijk. Je gaat nu toch de battle krijgen tussen de Holländische babes daar Duitsland, want onze Sylvie Meis lijkt plaats te moeten maken voor Chantal Janzen.”

Vooral het ‘gewone’ van Janzen valt in de smaak, weet Verlinde. “Ze beginnen te juichen daar in Duitsland over het spontane van Chantal, over het Duits wat ze spreekt en over hoe ze met kinderen omgaat. Kortom, ze is nog net niet heilig verklaard, maar het scheelt niet veel.”

Duitsland is volgens Verlinde onder de indruk van Janzen. “Ze vinden het ook leuk dat ze musicalartieste is, prachtig is, een kindje heeft en stiefmoeder is. Dat vinden ze allemaal intrigerend.

Het is eigenlijk gewoon je buurvrouw, maar ze ziet er ook prachtig uit en kan zingen, acteren en presenteren. Daar houden de Duitsers wel van. Het is een soort totaalpakket, maar wij willen ons totaalpakket wel terug.

Verlinde waarschuwt de Duitsers wel: “Chantal komt terug hoor, zijn ze besodemieterd.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen