Eva Jinek sluit seizoen af met Mark Rutte

Foto: Nick van OrmondtEva Jinek sluit het eerste seizoen van haar dagelijkse talkshow Jinek vanavond af met niemand minder dan minister-president Mark Rutte. Dat heeft KRO-NCRV vandaag laten weten. De afgelopen twee maanden mocht Jinek op de late avond van NPO 1 haar langgekoesterde droom waarmaken: een eigen dagelijkse late night-show. Vanavond is ze voorlopig voor het laatst te zien, want maandag keert Jeroen Pauw terug van zijn winterstop. Ze sluit af met een prominente gast.

Jinek belooft een ‘uitgebreid gesprek’ met Rutte, die zaterdag officieel aan zijn campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen begint. Hij zal ook worden gevraagd naar VVD-collega Mark Verheijen, die vandaag is opgestapt uit de Tweede Kamer.

Er kijken dagelijkse ongeveer 500.000 mensen naar Jinek. De uitzending begint rond 23.00 uur op NPO 1.

De Wereld Draait Door heeft vanavond haar media-uitzending, om 19.00 uur op dezelfde zender. Matthijs van Nieuwkerk en Marc-Marie Huijbregts ontvangen onder meer Martin Simek, David Grifhorst en Anita Witzier.

RTL Late Night gaat het weekend in met Nick Schilder, de Amerikaanse zangeres Jocelyn Brown en dj Roland Molendik en dirigent Maurice Luttikhuis. De uitzending begint om 22.30 uur op RTL 4.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen