Eva Jinek sluit af met minst bekeken week

Eva Jinek heeft het eerste seizoen van haar dagelijkse talkshow Jinek afgesloten met de minst bekeken week tot nu toe. Er keken deze week gemiddeld 478.000 kijkers naar de NPO 1-show. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Toen Jinek in januari begon met de talkshow, was de grote concurrent Humberto Tan nog op vakantie. Ze kwam in die week uit op gemiddeld 850.000 kijkers. Een week later week, toen Tan terugkwam van vakantie, keken er gemiddeld 534.000 mensen.

In de derde en vierde uitzendweek wist Jinek respectievelijk 526.000 en 480.000 kijkers te boeien. In de vierde uitzendweek moest Jinek vanwege de inval in het gebouw van de NOS één keer uitwijken naar NPO 2.

De vijfde, zesde, zevende en achtste week waren goed voor gemiddeld 526.000, 591.000, 488.000 en 478.000 mensen.

Jinek noteerde deze week haar minst bekeken uitzending tot nu toe op NPO 1. Er keken donderdag slechts 368.000 mensen.

In de voorlopig laatste aflevering ontving Jinek vrijdagavond Mark Rutte.

Maandag keert Jeroen Pauw terug van zijn winterstop. Jinek gaat in de zomer weer dagelijks.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen