‘Wat een presentatietalent heeft Martijn Krabbé’

Herman den Blijker bewondert zijn RTL 4-collega Martijn Krabbé. Dat laat hij vandaag weten in het AD. De twee zijn vanaf dinsdag te zien in het nieuwe tv-programma Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld. De opnames zijn goed bevallen. “Martijn en ik hadden een makkelijke klik. Ook omdat hij een fervent hobbykok is. En wat een presentatietalent heeft die jongen. Hij ramt de oneliners er met al het gemak uit, waar ik soms de grootste moeite moest doen voor een leuke tekst.”

De RTL 4-kijker zal Den Blijker en Krabbé van een compleet andere kant leren kennen. “Je ziet ons letterlijk bosjes weghakken om verder te kunnen, of door alle jetlags ineens in slaap vallen. Oké, soms kostte het wat moeite om in slaap te komen.”

Den Blijker doelt op het ongedierte dat de twee tijdens hun reizen tegenkwamen. “Ik ben hooguit een kakkerlak gewend. Als je dan een dikke, vette vogelspin ziet lopen, lig je ineens in de foetushouding op de grond te janken.”

Door zo’n avontuur ga je bewuster leven. Heerlijk, al mijn zintuigen staan weer helemaal open!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen