‘De Roelvinkjes echt ontzettend fake’

Foto: NCRVDe RTL 5-soap De Roelvinkjes over Dave en Dries Roelvink en hun familie is ‘echt ontzettend fake’. Dat vindt Radio 10-dj Nicolas Ruis, onthulde hij vandaag in de ochtendshow van de zender. Ruis recenseerde de tweede aflevering en is niet positief over het programma. “Het was echt ontzettend fake, maar dan ook echt heel erg fake“, aldus Ruis. “De reputatiespot voor Dave wordt onverminderd doorgezet en de kijker wordt weer een beetje geminacht door het slechte acteerwerk.

De soap moet Roelvink na een zware periode weer op het juiste pad krijgen, maar dat lukt nog niet echt, aldus Ruis. “Dave blijft een beetje een knaap die heel weinig kan, net als zijn vader, maar die is wel te prijzen om zijn doorzettingsvermogen.”

Ruis stelt dat cliché na cliché voorbijkomt in de soap. “‘Het is typisch Dave dat hij blijft liggen’, hoor je dan. En dat wordt tien keer herhaald. Arme Dries heeft er altijd wat mee te stellen, ‘want zo is Dave nu eenmaal’.

Ik verheug me al op volgende week.

RTL wil met De Roelvinkjes zijn maatschappelijke betrokkenheid benadrukken. Volgens tv-baas Erland Galjaard zijn de zorgen van de Roelvinkjes in de soap ‘oprecht’.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen