Rob Verlinden niet meer boos op Veronica-dj’s

Foto: SBSRob Verlinden is niet meer boos op Radio Veronica-dj’s Alex Oosterveen en Martijn Muijs. Dat liet de SBS 6-tuinman vanochtend weten op de radio. Alex en Martijn bellen Verlinden deze hele week wakker. Dat is niet het probleem, maar wel dat ze dinsdagochtend een pleidooi voor plastic planten hielden. “Van plastic om je heen word je niet gelukkig. Je bent wel bijdehand met je grappen, maar van de natuur weet je geen bal. Als er geen planten zijn, kun jij ook niet meer leven, joh“, zei de plantengek.

Verlinden vond het een stom idee om plastic planten in je tuin te zetten. “Ik vind het oppervlakkig als je zo denkt. Als je goed opgelet hebt op school, dan weet je dat we zonder planten niet kunnen leven. Dan zou het erg worden als alles plastic om ons heen wordt.

Het duo twijfelde of ze nog wel met Verlinden moesten bellen, maar waagden het er vanochtend toch weer op. Gelukkig was Verlinden goed gemutst. “Ik was misschien ook een beetje humeurig, omdat ik niet zo veel geslapen had“, reageerde hij. “Maar dat niet alleen. Je gaat toch niet je hele huis vol plastic zitten? Dat kan toch niet, joh.

Ik was gisteren ietwat humeurig, want ik was laat thuisgekomen. En dan ga jij het over plastic planten hebben.

Verlinden is elk weekend te zien met Robs Grote Tuinverbouwing op SBS 6.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen