Elvira Out wil rol niet teruggeven aan Cynthia Abma

Elvira Out is niet van plan om de rol van Bianca Bouwhuis terug te geven aan Cynthia Abma, nu de actrice spijt heeft van haar vertrek uit de serie. Dat vertelt ze in weekblad Privé. Abma verliet GTST voor een mislukte carrière bij SBS 6 en wil nu terug naar de soap. Out heeft het echter prima naar haar zin. “Het is heel begrijpelijk dat ze even moet hebben gedacht: ‘Shit, GTST was toch ook wel erg leuk. Ik wil terug.’ Maar daar had ze toch echt eerder aan moeten denken“, zo laat ze weten.

Out leert wel van de fout van Abma. “Het is een goede les voor mij: niet te snel opstappen.”

Het teruggeven van de rol zou heel verwarrend zijn voor de kijker, denkt Out. “Ik speel haar heel anders dan Cynthia deed en dat is waar de kijkers nu aan gewend zijn. Het was een proces waar ik heel veel tijd en moeite in heb gestopt en waar ik sterker uit ben gekomen.”

In het begin was het namelijk heel lastig om een bestaande rol over te nemen, meent Out. “Mensen kenden Cynthia en hadden daar bepaalde verwachtingen bij, waar ik dan weer aan moest voldoen.”

Heel langzaam heb ik er net even een andere draai gegeven. Zet beide Bianca ’s nu naast elkaar en je ziet duidelijke verschillen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen