Jan Slagter fan van thrillerserie Homeland

Foto: MAXOmroep MAX-baas Jan Slagter (60) is een fan van de Amerikaanse thrillerserie Homeland. Dat vertelt hij in een interview met Mikro Gids. Slagter verslindt de afleveringen. “Homeland vind ik zo fascinerend. De inriges, de complotten, de wendingen in het verhaal… Ik zat al na één aflevering op het puntje van mijn stoel. Dat heb ik bijna nooit. Met name hoofdrolspeelster Claire Danes is geweldig, de blonde dame die voor de geheime dienst werk“, aldus de Omroepman van het Jaar. 

Het beste tv-programma ooit vindt Slagter Het Lagerhuis. “Dat vond ik geweldig. Onder leiding van Paul Witteman debatteerde een afspiegeling van de Nederlandse bevolking over maatschappelijke kwesties. Een moderne manier om mensen te betrekken bij wat er in de samenleving speelt.

Tot slot mag Slagter ook nog zijn favoriete presentator noemen. “Henny Stoel is voor mij de beste nieuwslezer van vroeger. En Rob Trip die van nu.

Nieuwslezen is niet gewoon iets voorlezen van de autocue, nee, je vertelt een verhaal. De manier waarop zij dat deed en Trip het nu doet, spreekt mij erg aan.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen