Waldemar vindt herkenning op straat ongemakkelijk

Waldemar Torenstra vindt het erg ongemakkelijk als kijkers van de RTL 4-serie Divorce hem herkennen op straat. Dat zegt hij in Televizier. In het dagelijks leven houdt Torenstra niet van aandacht. “Ik vind het totaal ongemakkelijk als ik op straat word herkend. Als mensen iets over mijn werk zeggen, ben ik gevleid, maar als ik heel veel word aangesproken, vind ik het een beetje raar. Aan de andere kant: ik heb een ontzettend leuk vak en als ik goed doe, is het leuk wanneer mensen dat zien.

De meeste acteurs zijn alles behalve ijdel, meent Torenstra. “Ik denk dat acteurs hun onzekerheid eerder verbergen met ijdelheid. Maar het gros van de acteurs vindt het verschrikkelijk om naar zichzelf te kijken.

Die hebben zelfs een soort angst, stelt hij. “Ik ken veel acteurs die dan staan te zuchten, zweten en trillen van de angst. Maar ik ken niemand die zegt: ‘Oh heerlijk, ze gaan vanavond allemaal naar me kijken!’

De 40-jarige Torenstra is elke zondag om 21.00 uur te zien in Divorce.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen